Sikkerhetsglass i polykarbonat
polykarbonat sikkerhetsglasspolykarbonat sikkerhetsglass

Vinduer og dører kan sikres mot innbrudd, hærverk
og varmetap med vårt sikkerhetsglass i polykarbonat

Ekstremt kraftig glass - som et usynlig gitter
Tilnærmet usynlig men kraftig innbruddssikring får du med vårt kraftige, knussikre "plexiglass" montert på vinduene. Glasset er så sterkt at det tåler gjentatte hammerslag uten å knuse; det blir knapt nok riper. Glasset monteres med en aluminiumsprofil utenpå eller innenfor eksisterende vinduer. Hvis dere har behov for å kunne åpne vinduer for lufting eller evakuering, leveres glasset med spesielle hasper og låser som gjør dette mulig.

Ekstra isolasjon
Vinduer generelt har ofte dårligere isolasjonsevne enn vegger forøvrig, og forårsaker et visst varmetap. Med sikkerhetsglass kan dere spare på fyringsutgiftene og oppnå høyere temperatur.

Sikkerhetsglass vs. gitter
Det kan være grunner til å velge sikkerhetsglass foran gitter eller sikkerhetspersienner, og vice versa. Med sikkerhetsglass har du fri sikt gjennom vinduene, men det er vanskelig å se at vinduet er sikret - ved første øyekast. Begge alternativer har sine fordeler.
(En kombinasjon av gitter og glass vil gi dobbel sikring)
Glasset leveres i alle størrelser, på inntil 2 x 3 meter.

Pris: kr. 3 900,- pr. m2 + evt. låsemekanisme, montering og MVA
(gjelder hvit eller aluminiumsfarget ramme, alle farger tilgjengelige)

Bestilling
Kontakt oss for et pristilbud eller befaring. Oppgi gjerne antall og ca- mål ved prisforespørsel. Produktet har ca. 2 ukers leveringstid.